• KAARTEN (excl. btw)

   Geen tickets in deze groep.
  • NON-PROFIT

   Speciaal tarief voor overheden en brancheverenigingen.

   € 349,00
  • BEDRIJFSLEVEN

   Regulier tarief voor deelnemers uit het bedrijfsleven.

   € 399,00
  • Package  

   GROEPSTICKET (3 PERS)

   Speciale collegakorting! Bespaar bijna €350,- en betaal slechts €283 euro per persoon.

   € 850,00
  • Package  

   GROEPSTICKET (5 PER)

   Speciale collegakorting! Bespaar bijna €750 euro en betaal slechts €250 per persoon.

   € 1.250,00
  • Speciaal ticket

   Om groepskorting voor 3 personen als nog mogelijk te maken

   € 52,00
Over dit evenement

NRC Live | Moonshot

Wie had dat ooit gedacht. Na het succes van de eerste twee edities, nu alweer een derde editie van Moonshot. Wij kijken weer uit naar een bijzondere dag met relevante & urgente vragen, mooie netwerkmomenten, goed eten & drinken en een fantastische line-up.

STARTUP TARIEF De kwaliteit van het programma dat wij bieden gaat gepaard met een prijs die voor sommigen minder toegankelijk is. Maar wij hechten er grote waarde aan om een gemêleerd en inhoudelijk interessant gezelschap samen te brengen. Voor startups die Moonshot willen bijwonen hebben wij een speciaal tarief van 100 euro excl. btw. Heb jij een startup met eigen website en ben je aangesloten bij een accelerator? Mail dan een korte motivatie en intro over jouw startup naar nrclive@nrc.nl

Op 3 maart maken wij een selectie van de startups.

STUDENTENTARIEF Wij bieden 15 studenten (fee €50,-) graag de kans om ook aanwezig te zijn bij dit event. OP=OP. Stuur jouw motivatie en een kopie van je studentenkaart naar nrclive@nrc.nl Op 3 maart 2017 maken wij een selectie.

Ticket aanschaffen Nadat u uw gegevens heeft ingevuld, kunt u op de volgende pagina uw betalingswijze selecteren. Hier kunt u er uiteraard ook voor kiezen om per factuur te betalen.

Beurs van Berlage
Damrak 243
1012 ZJ Amsterdam
NL